Walkie-Talkies

Met het huren van walkie-talkies, headsets en andere accessoires bij E-Ventz verzekert u zichzelf van een zorgeloos evenement en een feilloze communicatie. Het gamma voor verhuur van walkie-talkies is gebaseerd op de vergunningsvrije Kenwood TK 3201 of 3301. Door onze jarenlange ervaring met de verhuur van Kenwood walkie-talkies zijn wij exact op de hoogte van mogelijkheden en eventuele beperkingen van de verschillende portofoons in uiteenlopende omstandigheden.

Huren betekent bij ons:
- Kwalitatief goede apparatuur
- Zekerheid van goede werking
- Handzaam verpakt en verzorgd aangeleverd
- Professionele uitstraling
- Flexibiliteit

Hoe werkt het?

Walkie-talkies huren is bij ons heel eenvoudig. Op ons online aanvraagformulier vult u het aantal toestellen, headsets, reserve accu's en andere gewenste accessoires in. Vul bij opmerkingen eventueel de gebruikstoepassing in. Nadat u dit formulier voorzien van uw volledige adresgegevens heeft verstuurd, ontvangt u van ons per e-mail een vrijblijvende offerte. Zodra u deze offerte voor akkoord terugzend (via email of post), is uw reservering definitief.

Levering met BPost

Toestellen, headsets en andere toebehoren worden door E-Ventz altijd via BPost verstuurd. Een of twee werkdagen voor aanvang van de huurperiode levert BPost de walkie-talkies bij u af. In de verpakking vindt u ook altijd een retourbon. Als u de doos bewaart, kunt u de zendtoestellen na afloop van huurperiode op dezelfde wijze verpakken, de retourbon op de doos plakken en kostenloos afgeven op het postkantoor. Daar ontvangt u alleen een ontvangstbewijs. De kosten voor retourzending zijn al verrekend, dus dat is met recht gemakkelijk. Optioneel is afhalen mogelijk.

Aanvraagformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Projectbeschrijving

Toestellen
Toestellen (TK3201 of TK3301)
in-ear luidsprekers + Microfoon
Hoofdtelefoons (Productie)
Extra Batterijen

Periode
Van (YYYY-MM-DD)

tot en met (YYYY-MM-DD)

Adresgegevens:

Telefoon:

Verzending:

Prijzen

2 4 6 8 10 15 20
Walkie Talkie € 28 € 55 € 80 € 105 € 120 € 160 € 200
In-Ear € 3 € 5 € 8 € 10 € 12 € 17 € 20
Hoofdtelefoon € 20 € 38 € 56 € 74 € 92 € 138 € 160
Batterij € 15 € 28 € 40 € 50 € 65 € 100 € 125
- Prijzen per week, afhankelijk van beschikbaarheid
- Excl. Levering en ophaling via BPost